Dankwoord Prins Ronny 1, Prinses Marion

maandag 23 februari 2015

Knoeperscarnaval, dat bevalt ons wel!

 

Knoepers en Knoeperinne, wat hebben wij een geweldige carnaval gehad!!!

Na ons eerste stukje op de site “De kop is eraf”, hadden we ons voorgenomen om na iedere activiteit even wat op de site te zetten. Maar we kwamen in de rollercoaster van het Knoepersriek terecht en die ging steeds harder aan het rijden. Maar…… “gen paniek, ien ut Knoepersriek” werd er dan gezegd. We hebben zoveel leuke uittredens gehad, nieuwe Prinsen, Prinsessen, vorsten, adjudanten en bestuursleden leren kennen. Mensen die je niet “in beeld” ziet maar ontzettend veel werk verrichten op de achtergrond. (applausje voor jezelf).

De afterparty’s bij onze residentie de Gouwe, soms in grote getale aanwezig, soms maar met een klein gezelschap, maar altijd met HEEL VEEL plezier. Pronkzittingen gezien om van te smullen…. Met op de zaterdag als afsluiting eieren bakken bij ons thuis om nooit meer te vergeten!

Prinsentreffen van de Gelderlander waar we meegeholpen hebben aan het behalen van een wereldrecord, vervolgens brunchen met het trio bij de Boxmeerse vorst Frank thuis en de Boxmeerse “delegatie” en daarna weer aansluitend het moelwermen! Als klapper op de avond zijn we nog persoonlijk thuis gebracht door burgemeester van Soest. (ut mot nie gekker worre!!)

Vrolliebal was weer ouderwets een feestje met alle meiden (en wat import uit het Boxmeerse..). Carnaval op De Bolster, daarna samen met Adjudant Cor nog pizza wezen bakken en gegeten met groep 8, vervolgens colabal en toen dan eindelijk de sleuteloverdracht. Jaaah,dan gaat het echt gebeuren.

Ziekenbezoeken (die echt met een lach en een traan werden afgelegd…..), de speciale en op mijn lijf geschreven carnavalsmis, de lichtjesoptocht met een wagen waar menige carnavalsvereniging alleen van kan dromen!!!! En een perfecte afsluiting bij de Gouwe.

De beddenrace met het trio in de “hoofdrol”, een prachtige optocht in Sambeek, de prijsuitreiking, daarna weer de Biercantus waarvan de confetti 2 dagen later nog uit de schoenen viel. Natuurlijk ook nog even de metworst meegepikt.

Op dinsdagochtend eerst het erg leuke vrijgezellenfeestje van Hans en Dorothé, daarna hun onvergetelijke boerenbruiloft en dan als laatste de Knoeperverbranding!!

Zoveel indrukken opgedaan, dat we alles nog maar weer eens rustig de revue moeten laten passeren.

Hoeveel mensen tegen ons gezegd hebben, vooral genieten, genieten en nog eens genieten!! Wij kunnen jullie zeggen: WE HEBBEN GENOTEN!!! Met volle teugen.

We hopen dat we er mooie vriendschappen aan mogen overhouden.

 

Wat kunnen we nog meer zeggen…… dat we meteen vanaf ons uitkomen terecht kwamen in een warm bad en dat we uiteindelijk met een lach en een traan afscheid hebben genomen van een ONGELOOFLIJK mooie Carnaval.

Knoepers en Knoeperinne, kei en kei bedankt dat wij jullie prinsenpaar 2015 mochten zijn.

 

Prins Ronny d’n Urste en Prinses Marion.

 

Enneuhhh, bedink vural:

 

Minse, d’r stut gedrukt en geschreve:

Pluk de dag en geniet van ut leve!

 

Alaaf!!!