Knoeperscarnaval

donderdag 17 februari 2022
Beste (geüniformeerde) leden, Knoepers en Knoeperinnen,
Yes, het gaat door! We kunnen jullie het ontzettend goede nieuws melden dat er carnaval gevierd kan worden in het Knoepersriek!
Vrijdag 25 februari:
Om 19.00 uur starten we met een intiem samenzijn met geüniformeerden in de Gouden Leeuw.
De Elsenhof opent om 20.30 uur zijn deuren. Twee toffe peren, die we ons nog uitermate positief herinneren van het topfeestje dat zij maakten van onze Boerenbruiloft 2020, komen deze avond weer de boel op stelten zetten. We kunnen rekenen op een avond vol muziek en top-entertainment.
Zondag 27 februari:
In de laatste Rond de Toren lazen jullie alles over de Beddenrace in het Knoepersriek. Wat is Knoeperscarnaval zonder Beddenrace? Niets toch?! Om 11.11 uur zullen de duwers met hun liggers strijden om de kampioensbeker. Je inschrijven als deelnemer voor dit altijd gezellige, sportieve evenement op het kerkplein kan via info@deknoepers.nl Bedden zijn aanwezig, het enige wat de duwer nodig heeft is een ligger, en een ligger een duwer. Meld je snel aan of kom de sportievelingen aanmoedigen!
Om 14.11 uur gaat het Knoepersbal van start voor jong en oud. Dj Arno weet als geen ander hoe hij het Knoepersriek in beweging moet krijgen. Maar ook de lachspieren zullen volop getraind worden als tonprater Rob van Elst de buutton in klimt.
Om 20.00 uur mag de middelbare schooljeugd uit de regio een feestje bouwen in café Waranda Sambeek. Dj Valentino zal op deze gloednieuwe activiteit, het Carnaval Dance Event ’22, zorgen dat de jeugd een topavond heeft.
De entree voor alle activiteiten is gratis.
Tot ziens!
Bestuur CV De Knoepers