Kuulvoer winnaar Blèraovend 2013!

zondag 13 januari 2013

Zaterdagavond 12 januari vond voor de 27e keer de Bleravond plaats.

De Blercommissie had wederom alles uit de kast gehaald om er een geweldig feest van te maken.


De avond werd afgetrapt door de winnaars van vorig jaar, Thei en Tinus, die hun schlager van 2012 ten gehore brachten. Hierna begond de strijd en was het aan de 11 deelnemende groepen om hun nummer ten tonele te brengen. Het niveau was hoog, en de vakjury had een zware taak  om de drie finalisten te kiezen.

In de pauze werd de onderscheiding Moet, Beleid en Trouw aan Marco Nabbe uitgereikt, die hier zichtbaar door verrast was.Alle aanwezigen  konden door middel van het uitbrengen van hun stem hun favoriet voor de publieksprijs kenbaar maken. Hiervoor was een heus stemhokje beschikbaar gesteld.


De pauze werd afgesloten door joekskapellen Kuulvoer en JAM. Het werd tijd om de finalisten bekend te maken!Kuulvoer, de Raad van Elf en Onbestuurbaar mochten uiteindelijk strijden om de felbegeerde Frans Wijers Bokaal.


Na een spannende strijd werd uiteindelijk Kuulvoer met hun schlager "Mijn Knoeper" tot winnaar uitgeroepen, voor Onbestuurbaar en de Raad van 11.Zij kregen uit handen van Tonny Wijers-Verblakt en haar zoon de "Frans Wijers Bokaal" uitgereikt. Zij mogen hun slager tijdens de 3 Pronkzittingsavonden ten gehoren brengen. 

De publieksprijs werd uiteindelijk gewonnen door de Dushi's met hun nummer "Knoeperinnestyle"

De avond werd afgesloten door Feestduo de Partyknallers waarna DJ Hupert de afterparty voor zijn rekening nam.