Prins Nick d’n Urste nieuwe heerser van het Knoepersriek!

zondag 09 december 2012
Op 8 december 2012 vond het Prinsen- en verlovingsbal plaats in de Elsenhof.
Allereerst werd het boerenpaar boven geroepen, te weten Bernie en Monique Janssen. Zij zullen op carnavalsdinsdag in de onecht verbonden worden in het bijzijn van hun getuigen Luc en Jolanda en hopelijk heel veel andere bezoekers uit het Knoepersriek.

Vervolgens werd op ludieke wijze de 54e prins van de Knoepers onthuld. Met een prachtig filmpje werd getoond dat dit jaar de befaamde Witz-stok zelf op zoek is gegaan naar de nieuwe heersers: Uiteindelijk werden ze bekend gemaakt: prins Nick (Hendriks) d’n Urste. Samen met zijn Prinses Tamara Bood en Adjudant Eddy van Bon. Zij gaan ons voor tijdens de Carnaval 2013

.Na de gebruikelijke proclamatie en lijfspreuk van de nieuwe prins ging het boerenpaar onder toezicht van burgemeester Herman in ondertrouw en daarop werd getoast met een lekker glaasje brandewijn met bruine suiker.
DJ Dennie nam het weer over en zorgde voor een gezellige avond tot in de late uurtjes. De nieuwe prins Nick d’n Urste nam de geüniformeerden nog mee voor een lekker broodje bij de residentie: eetcafé “De Gouden Leeuw”.
Al met al een fantastisch feest en de Knoepers zijn weer klaar voor een fantastisch nieuw carnavalsseizoen!