Bericht Jeugdbestuur

zondag 01 november 2020
Beste Knoepers en Knoeperinnekes,
 
Met pijn in ons hart hebben wij – het jeugdbestuur van de Sambeekse carnavalsvereniging De Knoepers - in overleg met het hoofdbestuur besloten dat er dit seizoen geen jeugdcarnavalsactiviteiten worden georganiseerd. We volgen hierbij de regels van de gemeente Boxmeer en de veiligheidsregio.
 
Door een flinke stijging van het aantal COVID-19 besmettingen, met daarbij nieuwe, strengere maatregelen is het organiseren van carnavalsactiviteiten helaas niet mogelijk. En ja, daarbij hebben we gekeken naar de verschillende uitzonderingen die er voor kinderen gelden, maar zelfs die zijn – helaas – te beperkt om iets te kunnen organiseren.
 
Dit betekent dat het jeugdbestuur van CV De Knoepers voor carnavalsseizoen 2020-2021 geen jeugdkwintet zal uitroepen. Ook zal er geen jeugdboerenbruidspaar worden gepresenteerd.
 
Momenteel kijkt het hoofdbestuur naar wat er eventueel mogelijk is na 1 januari. Mochten er dan toch versoepelingen zijn van de RIVM-maatregelen, dan wordt er gekeken of het toch mogelijk is om – op gepaste wijze – activiteiten te organiseren. Als jeugdbestuur volgen we deze ontwikkelingen natuurlijk op de voet, maar we willen de kinderen ook geen valse hoop geven.
 
Wij hopen dat iedereen dit besluit kan respecteren. De gezondheid van ons allemaal en het bestrijden van het coronavirus heeft onze grootste prioriteit.
 
Met vriendelijke Knoepersgroet,
Jeugdbestuur CV De Knoepers